Home » Over ons » Nieuwsblog

Nieuwsblog DenBosch Fashion "Kledingreparatie & Stomerij"

Lees tips & updates van de leukste kleermaker & coupeuse uit Den Bosch plus alles wat met fashion & mode te maken heeft.

 

 

Met inmiddels vele vaste klanten is DenBosch Fashion aan de Hinthamerstraat 92 het vertrouwde naaiatelier in 's-Hertogenbosch en omgeving voor Kledingreparatie en kledingvermaakservice.

 

Wat een aantal jaren geleden begon als een kleine kledingboutique winkel is DenBosch Fashion hedendaags het vaste punt geworden voor vele Bosschenaren en mensen in de omgeving voor het vermaken van kleding en kledingherstel. 

 

DenBosch Fashion niet alleen voor particuliere klanten

Naast particuliere klanten heeft DenBosch Fashion ook haar naam opgebouwd bij kledingwinkels in het centrum van 's-Hertogenbosch en dat worden er steeds meer.

 

Waarom kledingwinkels voor ons kiezen, is mede om het feit dat wij spoedservice op Kledingreparatie leveren (binnen 1 uur) tegen betaalbare prijzen. Zo kunnen klanten van andere kledingwinkels in Den Bosch bijvoorbeeld hun broek/pantalon laten inkorten voor €10,- binnen 1 uur. 

 

Kwaliteit Kledingreparatie staat voorop 

Ondanks de lage prijzen en snelle service op Kledingreparatie staat de kwaliteit altijd op prioriteit nummer 1. Wij repareren en vermaken snel, maar dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Dit is o.a. de reden waarom wij steeds meer vaste klanten krijgen.

 

Bereikbaarheid naaiatelier

Een andere belangrijke factor van het succes van DenBosch fashion is het feit om onze ligging. Ons naaiatelier is gelegen in de Hinthamerstraat 92 en dus erg centraal voor het winkelend publiek en kledingwinkels.

 

Online bereikbaarheid met behulp van zoekmachines

Naast een goede fysieke bereikbaarheid speelt online zichtbaarheid een grote factor op ons toenemende klantenbestand. Mensen weten via zoekmachines, zoals Google onze website goed te vinden. Zo heeft een klant uit Zeeland er voor gekozen om haar trouwjurk te laten vermaken door ons en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee!

 

Maikel - mede-eigenaar DenBosch Fashion

 

Lees meer »

Bij DenBosch Fashion werken wij samen met andere kledingwinkels en kunt u terecht als particulier voor kledingreparatie, het stomen van kleding & strijkservice.

Naaiatelier DenBosch Fashion

Naaiatelier DenBosch Fashion werkt samen met heel wat kledingwinkels in 's-Hertogenbosch voor kledingherstel en vermaakservice. Klanten van kledingwinkels kunnen in ons naaiatelier in Den Bosch met de snelservice binnen 1 uur bijvoorbeeld:

 • een broek of pantalon korter laten maken,
 • een colbertjasje laten innemen,
 • een bruidsjurk laten verstellen,
 • een avondjurk laten vermaken,
 • (carnavals)emblemen laten vastzetten op boerenkiel of jas etc etc...

 

 

Bij welke kledingwinkels kunt u terecht voor onze kledingreparatieservice?

Koopt u een pak of alleen een colbert, een jeansbroek of een (gala)jurk? Bekijk hier de kledingwinkels in Den Bosch waar wij mee samen werken.

Koopt u bij een van deze kledingwinkels een artikel en heeft u kledingreparatie of verstelwerkzaamheden nodig? Dan komt u automatisch uit bij naaiatelier DenBosch Fashion. Lees snel verder...

 

Samenwerkende kledingwinkels van "Naaiatelier DenBosch Fashion":

 

Mooie Mode

Is gespecialiseerd in trendy dameskleding voor een brede doelgroep. Met maar liefst 3 kledingwinkels in Den Bosch kunnen ze haar klanten goed bedienen. Meer info: Mooie Mode

 

Cavallaro Napoli

Een kledingwinkel met Italiaanse kwaliteit aan nette pakken, overhemden, colberts, schoenen en nog veel meer! Voor zowel dames als heren. Meer info: Cavallaro Napoli Den Bosch

 

Jed Mode Den Bosch

Een leuke dames modezaak met stoere collecties, maar toch vrouwelijk en krachtig door haar eenvoud. Meer info: Jed Mode

 

J&L Store Den Bosch

Is een unieke dameskledingzaak met leuke accesoires. Meer info: J&L Store

 

ST. Studio Den Bosch

ST. studio is een fashion brand dat zich richt op vrouwen met karakter. Dat zijn vrouwen die hun kwetsbaarheid durven te tonen en daardoor kracht uitstralen. Meer info: ST. STUDIO

 

Scene Den Bosch

Scene is een winkel die leuke damesjeans van sterke merken verkoopt, met aanvulling van leuke tops en jassen. Voor een volledige casual outfit zit je bij Scene altijd goed! Meer info: Scene

 

The Society Shop 

Toonaangevend op het gebied van pakken, colberts, overhemden en meer luxe herenkleding. Meer info: The Society Shop Den Bosch

 

De Galazaak

Jouw galajurk, cocktailjurk of feestjurk vind je bij de Galazaak ➼ Professioneel & deskundig ✓ Alle ruimte ✓ Zelf kijken & rustig passen ✓ Kom snel langs! Meer info: De Galazaak Den Bosch

 

Als particulier ons naaiatelier bezoeken?

Of u nu als klant bij een van onze partners kleding koopt of als particulier zijnde kledingreparatie nodig heeft, iedereen is welkom in ons naaiatelier in Den Bosch. Vaste klanten die regelmatig ons naaiatelier bezoeken voor kledingreparatie, komen naast Den Bosch ook uit Vught en Rosmalen.

 

Waar vindt u ons naaiatelier?

U kunt ons naaiatelier vinden in het centrum van Den Bosch aan de Hinthamerstraat 92 tegenover de Sint Janskathedraal. Voor de deur parkeren is ook mogelijk.

 

In de tussentijd...
Maakt u gebruik van onze snelservice? Dan zorgt onze kleermaker er voor dat u niet langer dan 1 uur hoeft te wachten. U kunt in de tussentijd een kleine wandeling maken, even lekker verder shoppen of een lekker kopje koffie drinken aan de overkant bij De Keulse Kar.

 

Vragen?

U kunt voor vragen altijd ons handige contactformulier invullen eventueel aangevuld met een (foto)bestand om iets te verduidelijken. Wij hopen u snel te zien bij naaiatelier DenBosch Fashion!

 

 

Lees meer »

Op steeds meer bruiloften en andere feesten zie je fotohokjes: met behulp van props en je beste vrienden gekke bekken trekken en leuke prints mee naar huis nemen als aandenken. Hieronder enkele tips waar je aan kan denken bij het zoeken naar een fotohokje. Het grootste overzicht van alle soorten, maten en prijzen fotohokjes vind je op photobooths-huren.nl.

 

1) Onbeperkt printen, heb je het echt nodig?


Sommige fotohokjes bieden onbeperkt printen aan. Dit is natuurlijk handig en geeft je rust, net als je trouwlocatie wellicht inclusief onbeperkt drank is. Maar bedenk dat je voor die gemoedsrust soms wel extra betaald. Als je 300 prints krijgt, betekent dat, dat er 5 uur lang, elke minuut een print uit kan rollen, voordat je door je voorraad heen bent. Let wel op of het aantal prints de langwerpige ‘fotostrookjes’ van 5 x 15 cm betreft of het ansichtkaart formaat van 10 x 15 cm. Soms worden de fotostrookjes namelijk als dubbele print geteld omdat die er standaard dubbel uit komt (de foto word simpelweg in tweeën gesneden.

 

2) Fotohokje of fotozuil tijdens een bruiloft?


In photobooth-land kan je kiezen uit een ouderwets fotohokje, zoals die vroeger wel op de treinstations en in stadhuizen stonden, of een fotozuil of fotopaal. Beiden hebben voor- en nadelen. Het fotohokje heeft een hogere ‘wow’ factor, maar is typisch ook duurder en neemt meer ruimte in beslag. Daarnaast is hij niet zo goed geschikt voor grotere groepen. Bij de fotopaal kan je hele elftal er op, maar heb je minder privacy, wat je iets meer fotoschuwe gasten wellicht afschrikt bij bijvoorbeeld een bruiloft.

 

3) Huur een hashtag printer!


In plaats van een fotohokje kan je ook een ‘hastag printer’ huren voor een bruiloft. Deze printers scannen social media zoals Twitter, Instagram en Facebook op zoek naar een van te voren afgesproken unieke Hashtag, zoals #Mark&IreneTrouwen6713. Alle foto’s met deze hashtag worden vervolgens geprint! Zo wordt elke smartphone een fotohokje en stel je iedereen in staat om de leukste foto’s niet alleen digitaal te delen, maar ook als aandenken mee te nemen van jouw bruiloft. Hier vind je een overzicht van hashtag printers.

4) De photobooth als gastenboek voor je bruiloft 


Wil je wel een gastenboek voor jouw bruiloft, maar iets anders dan het standaard traditionele gastenboek? Vrijwel alle fotohokjes printen twee strookjes van 5x15 cm uit, zodat als je er met twee mensen op staat, je allebei een strookje mee naar huis kan nemen als aandenken. Leg het gastenboek met Pritt en pennen op een tafeltje naast het fotohokje en vraag alle gasten om 1 strookje in jullie gastenboek te plakken en een boodschap er in te schrijven. Zo fleur je je gastenboek op!

Mark & Irene Reijman hebben photobooths-huren.nl opgericht om het kiezen van het fotohokje dat het best bij jou past een stuk gemakkelijker te maken. Vraag direct een offerte aan, ontvang korting en kies uit meer dan 70 verschillende fotohokjes!

 

 

Lees meer »

Zoekt u een goede kleermaker of coupeuse voor kledingreparatie in Vught voor het vermaken & herstellen van kleding, maar toch voor een redelijke prijs? Dan bent u welkom bij DenBosch Fashion. De kledingreparatie winkel zit in het centrum van 's-Hertogenbosch aan de Hinthamerstraat 92 tegenover de Sint-Janskathedraal.

Kledingreparatie & kledingherstel voor omgeving Vught

 

Wij bieden u bij DenBosch Fashion altijd een unieke service aan. Onze kledingreparatie- en hersteldiensten voor Vught en omgeving zijn onder andere;

 • het repareren/vermaken/herstellen van leren kleding,
 • het repareren/vermaken/herstellen van gordijnen,
 • het laten innemen van laarzen,
 • het op maat laten maken/vermaken/herstellen van kleding,
 • het laten inzetten/repareren/vernieuwen van ritsen
 • het vermaken/vermaken/herstellen van jurken; avondjurk, cocktailjurk, feestjurk & galajurk,
 • het vermaken/herstellen of repareren van kussens,
 • en nog veel meer! Lees verder...

 

Benieuwd naar onze kledingreparatie prijzen?

 

Snelservice kledingreparatie & kledingherstel Vught

Heeft u met spoed kledingreparatie of kledingherstel in Vught en omgeving Den Bosch nodig of moet u uw kleding snel laten stomen plus strijken? Bij DenBosch Fashion bieden wij u een snelservice kledingreparatie aan! 

U kunt denken aan:

 • Binnen 1 uur kleding vermaken, bijvoorbeeld een broek inkorten en/of innemen,
 • Snel kleding laten reinigen & stomen, volgende dag klaar! (op afspraak)
 • Snel uw kleding laten strijken met onze strijkservice.  
Lees meer »

Zoekt u een goede kleermaker of coupeuse voor kledingreparatie in Rosmalen voor het vermaken & herstellen van kleding, maar toch voor een redelijke prijs? Dan bent u welkom bij DenBosch Fashion. De kledingreparatie winkel zit in het centrum van 's-Hertogenbosch aan de Hinthamerstraat 92 tegenover de Sint-Janskathedraal.

Kledingreparatie & kledingherstel voor omgeving Rosmalen 

Wij bieden u bij DenBosch Fashion altijd een unieke service aan. Onze kledingreparatie- en hersteldiensten voor Rosmalen en omgeving zijn onder andere;

 • het repareren/vermaken/herstellen van leren kleding,
 • het repareren/vermaken/herstellen van gordijnen,
 • het laten innemen van laarzen,
 • het op maat laten maken/vermaken/herstellen van kleding,
 • het laten inzetten/repareren/vernieuwen van ritsen
 • het vermaken/vermaken/herstellen van jurken; avondjurk, cocktailjurk, feestjurk & galajurk,
 • het vermaken/herstellen of repareren van kussens,
 • en nog veel meer! Lees verder...

 

Benieuwd naar onze kledingreparatie prijzen?

 

Snelservice kledingreparatie & kledingherstel Rosmalen

Heeft u met spoed kledingreparatie of kledingherstel in Rosmalen en omgeving Den Bosch nodig of moet u uw kleding snel laten stomen plus strijken? Bij DenBosch Fashion bieden wij u een snelservice kledingreparatie aan! 

U kunt denken aan:

 • Binnen 1 uur kleding vermaken, bijvoorbeeld een broek inkorten en/of innemen,
 • Snel kleding laten reinigen & stomen, volgende dag klaar! (op afspraak)
 • Snel uw kleding laten strijken met onze strijkservice.  

 

 

Lees meer »

Op zoek naar een goede stomerij of wasserij bij u in de buurt? Bekijk dit handige overzicht van de beste stomerijen in Nederland!

 

Een overzicht van goede stomerijen & de beste wasserijen per provincie met de diensten voor:

 • dekbed laten stomen,
 • matras laten reinigen,
 • kleding laten stomen,
 • jas laten stomen,
 • tapijt laten stomen en reinigen
 • schoenen laten stomen
 • professionele textielreiniging
 • bruidsjurk laten stomen
 • lakenpakket laten stomen
 • leder en suède laten reinigen
 • gordijnen laten stomen en reinigen

 

Weet je zelf nog een goede stomerij of wasserij, maar staat deze (nog) niet in onze lijst? Neem dan even contact met ons op.

 

Stomerij in Noord-Brabant

Stomerij DenBosch Fashion ('s-Hertogenbosch) Snelservice binnen 1 dag!

Stomerij de Gagel (Bergen op Zoom)

Stomerij Verhagen (Woensel)

Stomerij 't Stoomhoekje (Eindhoven)

Stomerijkoningsplein.nl (Tilburg)

De Roosendaalse Stomerij (Roosendaal)

 

Stomerij in Drenthe

Stomerij Helder (Hoogeveen)

Meinen Stomerij (Meppel)

Stomerij EER (Emmen)

 

 

Stomerij in Friesland

Edelstomerij Miedema (Leeuwarden)

 

Stomerij in Flevoland

 

 

Stomerij in Gelderland

 

 

 

Stomerij in Groningen

Stomerij Hendorette (Groningen)

De Gouden Schaar Groningen (Groningen)

 

   

Stomerij in Overijssel

 

 

 

Stomerij in Noord-Holland

 

Stomerij in Zuid-Holland

Stomerij Zeelenberg Rotterdam

Stomerij in Utrecht

Stomerij Hahne (Utrecht)

 

Stomerij in Limburg

 

 

 

Stomerij in Zeeland

 

 

Lees ook: overzicht goede kleermakers & coupeuses

 

Lees meer »

Heb je nog een heleboel oude kleding in je klerenkast liggen? Gooi of geef het dan niet allemaal weg. Je oude kleren zijn namelijk goud waard! Lees in deze blog de beste tips van een klerenmaker.

 

Het mooie weer is in zicht en de zomer staat over een paar maanden voor de deur. Je zit je nu al te bedenken welke jurkjes je wilt gaan dragen of welke korte spijkerbroekjes je deze zomer aan gaat doen. Alleen nu zit je net dit jaar financieel krapper dan normaal door 1001 en redenen. Of misschien ben je juist afgevallen, omdat je veel gesport hebt of in veel andere gevallen, dat je wat aangekomen bent. Lees dan snel verder

 

"Nieuwe kleding" op een goedkope manier?

Ik zal je hier wat tips geven hoe je op een goedkope manier stijlvol gekleed gaat deze lente en zomer. 

 

Tip 1) Ruim je kledingkast op!

De eerste tip die ik jou kan geven, is het opruimen en sorteren van je kledingkast. Opgeruimd staat netjes zullen we maar zeggen. Misschien kun je je er niet direct toe zetten, maar als je eenmaal bezig bent zul je je mischien wel verbazen hoeveel kleren je hebt. 

 

Tip 2) Laat je oude kleding vermaken door een kleermaker of doe het zelf

Als je zelf niet zo handig bent met een schaar dan kun je oude kleding laten vermaken door een kleermaker. Deze kan snel en op een goedkope manier kledingreparatie verrichten. Over het algemeen nog goedkoper dan dat je zelf nieuwe kleding gaat kopen. Zoek dus een goede kleermaker bij jou in de buurt op en vertel wat je precies wilt met je kledingstuk.

Lees meer »

Een veel gestelde vraag is "weet er iemand een goede kleermaker, coupeur of coupeuse die kleding kan vermaken of herstellen?" Daarom hebben we een lijst samengesteld met goede kleermakers per provincie met een aantal steden.

 

Een overzicht van goede kleermakers (coupeuses & coupeurs) per provincie met de diensten voor:

 • kledingreparatie,
 • kleding herstellen,
 • kleding vermaken,
 • kleding op maat laten maken
 • (eventueel aangevuld met een stomerij & strijkservice)

 

Weet je zelf nog een goede kleermaker of coupeuse, maar staat deze (nog) niet in onze lijst? Neem dan even contact met ons op.

 

Goede kleermakers in Noord-Brabant

Kleermaker Den Bosch

Kleermaker Tilburg

Kleermaker Breda

Kleermaker Eindhoven

Kleermaker Beek en Donk

Kleermaker Bergen op Zoom

 

 

Goede kleermakers in Drenthe

Kleermaker Assen

Kleermaker Een

Kleermaker Emmen

Kleermaker Hoogeveen

Kleermaker de Wijk

 

 

Goede kleermakers in Friesland

Kleermaker Leeuwarden

Kleermaker Oosterwolde

 

Goede kleermakers in Flevoland

Kleermaker Almere-Haven

Kleermaker Zeewolde

 

Goede kleermakers in Gelderland

Kleermaker Arnhem

Kleermaker Zevenaar

 

 

Goede kleermakers in Groningen

Kleermaker Groningen

Kleermaker Appingedam

Kleermaker Veendam

 

   

Goede kleermakers in Overijssel

Kleermaker Hengelo

Kleermaker Nijverdal

Kleermaker Zwolle

 

 

Goede kleermakers in Noord-Holland

Kleermaker Amsterdam

Kleermaker Amstelveen

Kleermaker Alkmaar

Kleermaker Den Helder

Kleermaker Haarlem

Kleermaker in het Gooi

Goede kleermakers in Zuid-Holland

Kleermaker Den Haag

Kleermaker Den Haag

Kleermaker Dordrecht

Kleermaker Leiden

Kleermaker Rotterdam

Kleermaker Waddinxveen

 

Goede kleermakers in Utrecht

Kleermaker Amersfoort

Kleermaker Nieuwegein

Kleermaker Utrecht

Kleermaker Zeist

Goede kleermakers in Limburg

 

Kleermaker Heerlen

Kleermaker Maastricht

Kleermaker Roermond

Kleermaker Sittard

Kleermaker Venlo

Kleding verander atelier Maastricht

 

Goede kleermakers in Zeeland

Kleermaker Goes

Kleermaker Zeeland

 

 

Lees ook: Weet iemand een goede stomerij?

 

 

Lees meer »

Een coupeuse of coupeur naait nieuwe kleding of vermaakt bestaande kleding voor klanten. Andere benaming voor een coupeuse zijn ook wel kleermaker, kleermaakster of naaister. Welke werkzaamheden een coupeuse precies uitvoert is meestal afhankelijk van de soort werkgever, omdat een coupeuse over het algemeen ook andere werkzaamheden kan uitvoeren zoals patroontekenen en het ontwerpen van kleding.

 

Als coupeuse kan je werkzaam zijn in verschillende soorten bedrijven, zoals in een modezaak waar de belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het helpen passen van kleding en het passend maken van de kleding. Een coupeuse/coupeur kan ook werkzaam zijn in een naaiatelier. In een atelier wordt kleding in elkaar gezet aan de hand van modellen en een patroon. Voor het beroep coupeuse bestaan verschillende opleidingsmogelijkheden, die kunnen variëren van een cursus, een Mbo-opleiding tot een Hbo-opleiding.

 

Coupeuse & coupeur in dienst van kledingwinkels

Er zijn vandaag de dag nog genoeg kledingwinkels te vinden die een coupeuse of mannelijke coupeurs aan het werk hebben, zodat de gekochte kleding direct op maat gemaakt kan worden voor de klant. Meestal moet de klant wel even wachten op de kleding, maar met de snelservice kledingreparatie is dit meestal binnen een uur vermaakt. Als de coupeuse de kleding klaar heeft, kan de klant deze nog een keer passen om te controleren. Een coupeuse komt meestal om de hoek kijken als het om bijzondere kleding gaat, zoals maatpakken of het vermaken van bruidsjurken.

 

Coupeuse met een eigen Kledingreparatie winkel

Daarnaast is het niet ondenkbaar dat een coupeuse/coupeur de kledingreparatie werkzaamheden onderbrengt in een eigen naaiatelier, omdat kleding en mode nu eenmaal belangrijk zijn in het hedendaagse leven van mensen. Als coupeuse/coupeur is het belangrijk dat je over veel kennis beschikt die niet alleen te maken heeft met het kunnen vermaken van kleding. Textielkennis en het zelf kunnen ontwerpen van kleding zijn net zo belangrijk. Een leuk voorbeeld zijn wij als eigenaren van DenBosch Fashion. We hebben jaren lang ervaring hebben opgedaan en zijn op deze manier onze eigen kledingreparatie & stomerij begonnen in 's-Hertogenbosch.

 

Op zoek naar een goede coupeuse?

Wanneer je op zoek bent naar een coupeur of coupeuse hebben we een handig overzicht gemaakt. Per provincie kan je een goede kleermaker of coupeuse zoeken.

 

PATROONTEKENEN

Door het patroontekenen kan iemand zelf kleding ontwerpen en daarna maken. Om dit te leren kan iemand ook de opleiding volgen tot naaister. Tijdens de opleiding naaister wordt tekenen vaak meegenomen. Door het zelf tekenen van kleding bent u verzekerd van een uniek ontwerp waar niet snel iemand anders mee loopt.

Patroontekenen wordt tegenwoordig meestal op de computer gedaan, omdat dit sneller en beter werkt dan vroeger toen het nog met papier en potlood ging. Het tekenen van een goed patroon is een tijdrovende klus.

Wie zelf een patroon wil gaan tekenen moet eerst een idee hebben om te maken. Het bedenken van een idee is vaak al lastig genoeg, en kost vaak veel tijd. Grote kledingmerken besteden hier dan ook veel tijd aan, omdat het ontwerp zo belangrijk is voor de kleding.

Wie zelf kleding wil gaan ontwerpen en maken maar niet goed weet hoe er begonnen moet worden, kan in de buurt een workshop volgen samen met andere kledingontwerpers om de beginselen onder de knie te krijgen.

Lees meer »

Met inmiddels vele vaste klanten is DenBosch Fashion aan de Hinthamerstraat 92 het vertrouwde naaiatelier in 's-Hertogenbosch en omgeving voor Kledingreparatie en kledingvermaakservice.

 

Wat een aantal jaren geleden begon als een kleine kledingboutique winkel is DenBosch Fashion hedendaags het vaste punt geworden voor vele Bosschenaren en mensen in de omgeving voor het vermaken van kleding en kledingherstel. 

 

DenBosch Fashion niet alleen voor particuliere klanten

Naast particuliere klanten heeft DenBosch Fashion ook haar naam opgebouwd bij kledingwinkels in het centrum van 's-Hertogenbosch en dat worden er steeds meer.

 

Waarom kledingwinkels voor ons kiezen, is mede om het feit dat wij spoedservice op Kledingreparatie leveren (binnen 1 uur) tegen betaalbare prijzen. Zo kunnen klanten van andere kledingwinkels in Den Bosch bijvoorbeeld hun broek/pantalon laten inkorten voor €10,- binnen 1 uur. 

 

Kwaliteit Kledingreparatie staat voorop 

Ondanks de lage prijzen en snelle service op Kledingreparatie staat de kwaliteit altijd op prioriteit nummer 1. Wij repareren en vermaken snel, maar dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Dit is o.a. de reden waarom wij steeds meer vaste klanten krijgen.

 

Bereikbaarheid naaiatelier

Een andere belangrijke factor van het succes van DenBosch fashion is het feit om onze ligging. Ons naaiatelier is gelegen in de Hinthamerstraat 92 en dus erg centraal voor het winkelend publiek en kledingwinkels.

 

Online bereikbaarheid met behulp van zoekmachines

Naast een goede fysieke bereikbaarheid speelt online zichtbaarheid een grote factor op ons toenemende klantenbestand. Mensen weten via zoekmachines, zoals Google onze website goed te vinden. Zo heeft een klant uit Zeeland er voor gekozen om haar trouwjurk te laten vermaken door ons en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee!

 

Maikel - mede-eigenaar DenBosch Fashion

 

Lees meer »

Bij DenBosch Fashion werken wij samen met andere kledingwinkels en kunt u terecht als particulier voor kledingreparatie, het stomen van kleding & strijkservice.

Naaiatelier DenBosch Fashion

Naaiatelier DenBosch Fashion werkt samen met heel wat kledingwinkels in 's-Hertogenbosch voor kledingherstel en vermaakservice. Klanten van kledingwinkels kunnen in ons naaiatelier in Den Bosch met de snelservice binnen 1 uur bijvoorbeeld:

 • een broek of pantalon korter laten maken,
 • een colbertjasje laten innemen,
 • een bruidsjurk laten verstellen,
 • een avondjurk laten vermaken,
 • (carnavals)emblemen laten vastzetten op boerenkiel of jas etc etc...

 

 

Bij welke kledingwinkels kunt u terecht voor onze kledingreparatieservice?

Koopt u een pak of alleen een colbert, een jeansbroek of een (gala)jurk? Bekijk hier de kledingwinkels in Den Bosch waar wij mee samen werken.

Koopt u bij een van deze kledingwinkels een artikel en heeft u kledingreparatie of verstelwerkzaamheden nodig? Dan komt u automatisch uit bij naaiatelier DenBosch Fashion. Lees snel verder...

 

Samenwerkende kledingwinkels van "Naaiatelier DenBosch Fashion":

 

Mooie Mode

Is gespecialiseerd in trendy dameskleding voor een brede doelgroep. Met maar liefst 3 kledingwinkels in Den Bosch kunnen ze haar klanten goed bedienen. Meer info: Mooie Mode

 

Cavallaro Napoli

Een kledingwinkel met Italiaanse kwaliteit aan nette pakken, overhemden, colberts, schoenen en nog veel meer! Voor zowel dames als heren. Meer info: Cavallaro Napoli Den Bosch

 

Jed Mode Den Bosch

Een leuke dames modezaak met stoere collecties, maar toch vrouwelijk en krachtig door haar eenvoud. Meer info: Jed Mode

 

J&L Store Den Bosch

Is een unieke dameskledingzaak met leuke accesoires. Meer info: J&L Store

 

ST. Studio Den Bosch

ST. studio is een fashion brand dat zich richt op vrouwen met karakter. Dat zijn vrouwen die hun kwetsbaarheid durven te tonen en daardoor kracht uitstralen. Meer info: ST. STUDIO

 

Scene Den Bosch

Scene is een winkel die leuke damesjeans van sterke merken verkoopt, met aanvulling van leuke tops en jassen. Voor een volledige casual outfit zit je bij Scene altijd goed! Meer info: Scene

 

The Society Shop 

Toonaangevend op het gebied van pakken, colberts, overhemden en meer luxe herenkleding. Meer info: The Society Shop Den Bosch

 

De Galazaak

Jouw galajurk, cocktailjurk of feestjurk vind je bij de Galazaak ➼ Professioneel & deskundig ✓ Alle ruimte ✓ Zelf kijken & rustig passen ✓ Kom snel langs! Meer info: De Galazaak Den Bosch

 

Als particulier ons naaiatelier bezoeken?

Of u nu als klant bij een van onze partners kleding koopt of als particulier zijnde kledingreparatie nodig heeft, iedereen is welkom in ons naaiatelier in Den Bosch. Vaste klanten die regelmatig ons naaiatelier bezoeken voor kledingreparatie, komen naast Den Bosch ook uit Vught en Rosmalen.

 

Waar vindt u ons naaiatelier?

U kunt ons naaiatelier vinden in het centrum van Den Bosch aan de Hinthamerstraat 92 tegenover de Sint Janskathedraal. Voor de deur parkeren is ook mogelijk.

 

In de tussentijd...
Maakt u gebruik van onze snelservice? Dan zorgt onze kleermaker er voor dat u niet langer dan 1 uur hoeft te wachten. U kunt in de tussentijd een kleine wandeling maken, even lekker verder shoppen of een lekker kopje koffie drinken aan de overkant bij De Keulse Kar.

 

Vragen?

U kunt voor vragen altijd ons handige contactformulier invullen eventueel aangevuld met een (foto)bestand om iets te verduidelijken. Wij hopen u snel te zien bij naaiatelier DenBosch Fashion!

 

 

Lees meer »

Op steeds meer bruiloften en andere feesten zie je fotohokjes: met behulp van props en je beste vrienden gekke bekken trekken en leuke prints mee naar huis nemen als aandenken. Hieronder enkele tips waar je aan kan denken bij het zoeken naar een fotohokje. Het grootste overzicht van alle soorten, maten en prijzen fotohokjes vind je op photobooths-huren.nl.

 

1) Onbeperkt printen, heb je het echt nodig?


Sommige fotohokjes bieden onbeperkt printen aan. Dit is natuurlijk handig en geeft je rust, net als je trouwlocatie wellicht inclusief onbeperkt drank is. Maar bedenk dat je voor die gemoedsrust soms wel extra betaald. Als je 300 prints krijgt, betekent dat, dat er 5 uur lang, elke minuut een print uit kan rollen, voordat je door je voorraad heen bent. Let wel op of het aantal prints de langwerpige ‘fotostrookjes’ van 5 x 15 cm betreft of het ansichtkaart formaat van 10 x 15 cm. Soms worden de fotostrookjes namelijk als dubbele print geteld omdat die er standaard dubbel uit komt (de foto word simpelweg in tweeën gesneden.

 

2) Fotohokje of fotozuil tijdens een bruiloft?


In photobooth-land kan je kiezen uit een ouderwets fotohokje, zoals die vroeger wel op de treinstations en in stadhuizen stonden, of een fotozuil of fotopaal. Beiden hebben voor- en nadelen. Het fotohokje heeft een hogere ‘wow’ factor, maar is typisch ook duurder en neemt meer ruimte in beslag. Daarnaast is hij niet zo goed geschikt voor grotere groepen. Bij de fotopaal kan je hele elftal er op, maar heb je minder privacy, wat je iets meer fotoschuwe gasten wellicht afschrikt bij bijvoorbeeld een bruiloft.

 

3) Huur een hashtag printer!


In plaats van een fotohokje kan je ook een ‘hastag printer’ huren voor een bruiloft. Deze printers scannen social media zoals Twitter, Instagram en Facebook op zoek naar een van te voren afgesproken unieke Hashtag, zoals #Mark&IreneTrouwen6713. Alle foto’s met deze hashtag worden vervolgens geprint! Zo wordt elke smartphone een fotohokje en stel je iedereen in staat om de leukste foto’s niet alleen digitaal te delen, maar ook als aandenken mee te nemen van jouw bruiloft. Hier vind je een overzicht van hashtag printers.

4) De photobooth als gastenboek voor je bruiloft 


Wil je wel een gastenboek voor jouw bruiloft, maar iets anders dan het standaard traditionele gastenboek? Vrijwel alle fotohokjes printen twee strookjes van 5x15 cm uit, zodat als je er met twee mensen op staat, je allebei een strookje mee naar huis kan nemen als aandenken. Leg het gastenboek met Pritt en pennen op een tafeltje naast het fotohokje en vraag alle gasten om 1 strookje in jullie gastenboek te plakken en een boodschap er in te schrijven. Zo fleur je je gastenboek op!

Mark & Irene Reijman hebben photobooths-huren.nl opgericht om het kiezen van het fotohokje dat het best bij jou past een stuk gemakkelijker te maken. Vraag direct een offerte aan, ontvang korting en kies uit meer dan 70 verschillende fotohokjes!

 

 

Lees meer »

Zoekt u een goede kleermaker of coupeuse voor kledingreparatie in Vught voor het vermaken & herstellen van kleding, maar toch voor een redelijke prijs? Dan bent u welkom bij DenBosch Fashion. De kledingreparatie winkel zit in het centrum van 's-Hertogenbosch aan de Hinthamerstraat 92 tegenover de Sint-Janskathedraal.

Kledingreparatie & kledingherstel voor omgeving Vught

 

Wij bieden u bij DenBosch Fashion altijd een unieke service aan. Onze kledingreparatie- en hersteldiensten voor Vught en omgeving zijn onder andere;

 • het repareren/vermaken/herstellen van leren kleding,
 • het repareren/vermaken/herstellen van gordijnen,
 • het laten innemen van laarzen,
 • het op maat laten maken/vermaken/herstellen van kleding,
 • het laten inzetten/repareren/vernieuwen van ritsen
 • het vermaken/vermaken/herstellen van jurken; avondjurk, cocktailjurk, feestjurk & galajurk,
 • het vermaken/herstellen of repareren van kussens,
 • en nog veel meer! Lees verder...

 

Benieuwd naar onze kledingreparatie prijzen?

 

Snelservice kledingreparatie & kledingherstel Vught

Heeft u met spoed kledingreparatie of kledingherstel in Vught en omgeving Den Bosch nodig of moet u uw kleding snel laten stomen plus strijken? Bij DenBosch Fashion bieden wij u een snelservice kledingreparatie aan! 

U kunt denken aan:

 • Binnen 1 uur kleding vermaken, bijvoorbeeld een broek inkorten en/of innemen,
 • Snel kleding laten reinigen & stomen, volgende dag klaar! (op afspraak)
 • Snel uw kleding laten strijken met onze strijkservice.  
Lees meer »

Zoekt u een goede kleermaker of coupeuse voor kledingreparatie in Rosmalen voor het vermaken & herstellen van kleding, maar toch voor een redelijke prijs? Dan bent u welkom bij DenBosch Fashion. De kledingreparatie winkel zit in het centrum van 's-Hertogenbosch aan de Hinthamerstraat 92 tegenover de Sint-Janskathedraal.

Kledingreparatie & kledingherstel voor omgeving Rosmalen 

Wij bieden u bij DenBosch Fashion altijd een unieke service aan. Onze kledingreparatie- en hersteldiensten voor Rosmalen en omgeving zijn onder andere;

 • het repareren/vermaken/herstellen van leren kleding,
 • het repareren/vermaken/herstellen van gordijnen,
 • het laten innemen van laarzen,
 • het op maat laten maken/vermaken/herstellen van kleding,
 • het laten inzetten/repareren/vernieuwen van ritsen
 • het vermaken/vermaken/herstellen van jurken; avondjurk, cocktailjurk, feestjurk & galajurk,
 • het vermaken/herstellen of repareren van kussens,
 • en nog veel meer! Lees verder...

 

Benieuwd naar onze kledingreparatie prijzen?

 

Snelservice kledingreparatie & kledingherstel Rosmalen

Heeft u met spoed kledingreparatie of kledingherstel in Rosmalen en omgeving Den Bosch nodig of moet u uw kleding snel laten stomen plus strijken? Bij DenBosch Fashion bieden wij u een snelservice kledingreparatie aan! 

U kunt denken aan:

 • Binnen 1 uur kleding vermaken, bijvoorbeeld een broek inkorten en/of innemen,
 • Snel kleding laten reinigen & stomen, volgende dag klaar! (op afspraak)
 • Snel uw kleding laten strijken met onze strijkservice.  

 

 

Lees meer »

Op zoek naar een goede stomerij of wasserij bij u in de buurt? Bekijk dit handige overzicht van de beste stomerijen in Nederland!

 

Een overzicht van goede stomerijen & de beste wasserijen per provincie met de diensten voor:

 • dekbed laten stomen,
 • matras laten reinigen,
 • kleding laten stomen,
 • jas laten stomen,
 • tapijt laten stomen en reinigen
 • schoenen laten stomen
 • professionele textielreiniging
 • bruidsjurk laten stomen
 • lakenpakket laten stomen
 • leder en suède laten reinigen
 • gordijnen laten stomen en reinigen

 

Weet je zelf nog een goede stomerij of wasserij, maar staat deze (nog) niet in onze lijst? Neem dan even contact met ons op.

 

Stomerij in Noord-Brabant

Stomerij DenBosch Fashion ('s-Hertogenbosch) Snelservice binnen 1 dag!

Stomerij de Gagel (Bergen op Zoom)

Stomerij Verhagen (Woensel)

Stomerij 't Stoomhoekje (Eindhoven)

Stomerijkoningsplein.nl (Tilburg)

De Roosendaalse Stomerij (Roosendaal)

 

Stomerij in Drenthe

Stomerij Helder (Hoogeveen)

Meinen Stomerij (Meppel)

Stomerij EER (Emmen)

 

 

Stomerij in Friesland

Edelstomerij Miedema (Leeuwarden)

 

Stomerij in Flevoland

 

 

Stomerij in Gelderland

 

 

 

Stomerij in Groningen

Stomerij Hendorette (Groningen)

De Gouden Schaar Groningen (Groningen)

 

   

Stomerij in Overijssel

 

 

 

Stomerij in Noord-Holland

 

Stomerij in Zuid-Holland

Stomerij Zeelenberg Rotterdam

Stomerij in Utrecht

Stomerij Hahne (Utrecht)

 

Stomerij in Limburg

 

 

 

Stomerij in Zeeland

 

 

Lees ook: overzicht goede kleermakers & coupeuses

 

Lees meer »

Heb je nog een heleboel oude kleding in je klerenkast liggen? Gooi of geef het dan niet allemaal weg. Je oude kleren zijn namelijk goud waard! Lees in deze blog de beste tips van een klerenmaker.

 

Het mooie weer is in zicht en de zomer staat over een paar maanden voor de deur. Je zit je nu al te bedenken welke jurkjes je wilt gaan dragen of welke korte spijkerbroekjes je deze zomer aan gaat doen. Alleen nu zit je net dit jaar financieel krapper dan normaal door 1001 en redenen. Of misschien ben je juist afgevallen, omdat je veel gesport hebt of in veel andere gevallen, dat je wat aangekomen bent. Lees dan snel verder

 

"Nieuwe kleding" op een goedkope manier?

Ik zal je hier wat tips geven hoe je op een goedkope manier stijlvol gekleed gaat deze lente en zomer. 

 

Tip 1) Ruim je kledingkast op!

De eerste tip die ik jou kan geven, is het opruimen en sorteren van je kledingkast. Opgeruimd staat netjes zullen we maar zeggen. Misschien kun je je er niet direct toe zetten, maar als je eenmaal bezig bent zul je je mischien wel verbazen hoeveel kleren je hebt. 

 

Tip 2) Laat je oude kleding vermaken door een kleermaker of doe het zelf

Als je zelf niet zo handig bent met een schaar dan kun je oude kleding laten vermaken door een kleermaker. Deze kan snel en op een goedkope manier kledingreparatie verrichten. Over het algemeen nog goedkoper dan dat je zelf nieuwe kleding gaat kopen. Zoek dus een goede kleermaker bij jou in de buurt op en vertel wat je precies wilt met je kledingstuk.

Lees meer »

Een veel gestelde vraag is "weet er iemand een goede kleermaker, coupeur of coupeuse die kleding kan vermaken of herstellen?" Daarom hebben we een lijst samengesteld met goede kleermakers per provincie met een aantal steden.

 

Een overzicht van goede kleermakers (coupeuses & coupeurs) per provincie met de diensten voor:

 • kledingreparatie,
 • kleding herstellen,
 • kleding vermaken,
 • kleding op maat laten maken
 • (eventueel aangevuld met een stomerij & strijkservice)

 

Weet je zelf nog een goede kleermaker of coupeuse, maar staat deze (nog) niet in onze lijst? Neem dan even contact met ons op.

 

Goede kleermakers in Noord-Brabant

Kleermaker Den Bosch

Kleermaker Tilburg

Kleermaker Breda

Kleermaker Eindhoven

Kleermaker Beek en Donk

Kleermaker Bergen op Zoom

 

 

Goede kleermakers in Drenthe

Kleermaker Assen

Kleermaker Een

Kleermaker Emmen

Kleermaker Hoogeveen

Kleermaker de Wijk

 

 

Goede kleermakers in Friesland

Kleermaker Leeuwarden

Kleermaker Oosterwolde

 

Goede kleermakers in Flevoland

Kleermaker Almere-Haven

Kleermaker Zeewolde

 

Goede kleermakers in Gelderland

Kleermaker Arnhem

Kleermaker Zevenaar

 

 

Goede kleermakers in Groningen

Kleermaker Groningen

Kleermaker Appingedam

Kleermaker Veendam

 

   

Goede kleermakers in Overijssel

Kleermaker Hengelo

Kleermaker Nijverdal

Kleermaker Zwolle

 

 

Goede kleermakers in Noord-Holland

Kleermaker Amsterdam

Kleermaker Amstelveen

Kleermaker Alkmaar

Kleermaker Den Helder

Kleermaker Haarlem

Kleermaker in het Gooi

Goede kleermakers in Zuid-Holland

Kleermaker Den Haag

Kleermaker Den Haag

Kleermaker Dordrecht

Kleermaker Leiden

Kleermaker Rotterdam

Kleermaker Waddinxveen

 

Goede kleermakers in Utrecht

Kleermaker Amersfoort

Kleermaker Nieuwegein

Kleermaker Utrecht

Kleermaker Zeist

Goede kleermakers in Limburg

 

Kleermaker Heerlen

Kleermaker Maastricht

Kleermaker Roermond

Kleermaker Sittard

Kleermaker Venlo

Kleding verander atelier Maastricht

 

Goede kleermakers in Zeeland

Kleermaker Goes

Kleermaker Zeeland

 

 

Lees ook: Weet iemand een goede stomerij?

 

 

Lees meer »

Een coupeuse of coupeur naait nieuwe kleding of vermaakt bestaande kleding voor klanten. Andere benaming voor een coupeuse zijn ook wel kleermaker, kleermaakster of naaister. Welke werkzaamheden een coupeuse precies uitvoert is meestal afhankelijk van de soort werkgever, omdat een coupeuse over het algemeen ook andere werkzaamheden kan uitvoeren zoals patroontekenen en het ontwerpen van kleding.

 

Als coupeuse kan je werkzaam zijn in verschillende soorten bedrijven, zoals in een modezaak waar de belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het helpen passen van kleding en het passend maken van de kleding. Een coupeuse/coupeur kan ook werkzaam zijn in een naaiatelier. In een atelier wordt kleding in elkaar gezet aan de hand van modellen en een patroon. Voor het beroep coupeuse bestaan verschillende opleidingsmogelijkheden, die kunnen variëren van een cursus, een Mbo-opleiding tot een Hbo-opleiding.

 

Coupeuse & coupeur in dienst van kledingwinkels

Er zijn vandaag de dag nog genoeg kledingwinkels te vinden die een coupeuse of mannelijke coupeurs aan het werk hebben, zodat de gekochte kleding direct op maat gemaakt kan worden voor de klant. Meestal moet de klant wel even wachten op de kleding, maar met de snelservice kledingreparatie is dit meestal binnen een uur vermaakt. Als de coupeuse de kleding klaar heeft, kan de klant deze nog een keer passen om te controleren. Een coupeuse komt meestal om de hoek kijken als het om bijzondere kleding gaat, zoals maatpakken of het vermaken van bruidsjurken.

 

Coupeuse met een eigen Kledingreparatie winkel

Daarnaast is het niet ondenkbaar dat een coupeuse/coupeur de kledingreparatie werkzaamheden onderbrengt in een eigen naaiatelier, omdat kleding en mode nu eenmaal belangrijk zijn in het hedendaagse leven van mensen. Als coupeuse/coupeur is het belangrijk dat je over veel kennis beschikt die niet alleen te maken heeft met het kunnen vermaken van kleding. Textielkennis en het zelf kunnen ontwerpen van kleding zijn net zo belangrijk. Een leuk voorbeeld zijn wij als eigenaren van DenBosch Fashion. We hebben jaren lang ervaring hebben opgedaan en zijn op deze manier onze eigen kledingreparatie & stomerij begonnen in 's-Hertogenbosch.

 

Op zoek naar een goede coupeuse?

Wanneer je op zoek bent naar een coupeur of coupeuse hebben we een handig overzicht gemaakt. Per provincie kan je een goede kleermaker of coupeuse zoeken.

 

PATROONTEKENEN

Door het patroontekenen kan iemand zelf kleding ontwerpen en daarna maken. Om dit te leren kan iemand ook de opleiding volgen tot naaister. Tijdens de opleiding naaister wordt tekenen vaak meegenomen. Door het zelf tekenen van kleding bent u verzekerd van een uniek ontwerp waar niet snel iemand anders mee loopt.

Patroontekenen wordt tegenwoordig meestal op de computer gedaan, omdat dit sneller en beter werkt dan vroeger toen het nog met papier en potlood ging. Het tekenen van een goed patroon is een tijdrovende klus.

Wie zelf een patroon wil gaan tekenen moet eerst een idee hebben om te maken. Het bedenken van een idee is vaak al lastig genoeg, en kost vaak veel tijd. Grote kledingmerken besteden hier dan ook veel tijd aan, omdat het ontwerp zo belangrijk is voor de kleding.

Wie zelf kleding wil gaan ontwerpen en maken maar niet goed weet hoe er begonnen moet worden, kan in de buurt een workshop volgen samen met andere kledingontwerpers om de beginselen onder de knie te krijgen.

Lees meer »