Tapijt laten Stomen & Reinigen in Den Bosch

Wil u uw tapijt laten stomen en reinigen in onze stomerij Den Bosch? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Daarnaast bieden we bij DenBosch Fashion ook kledingreparatie aan voor het vermaken en herstellen van allerlei soorten kledingstukken en zelfs uw tapijt!

 

Waarom uw tapijt laten reinigen?

Het tapijt is in veel woningen en bedrijven een onderdeel van het interieur dat veel te verduren heeft. Er wordt over gelopen, er wordt op geknoeid en slijtage en vlekken behoren daardoor tot de onvermijdelijke risico’s. Logisch, want op een tapijt wordt nu eenmaal geleefd. Het is daarnaast een belangrijk aspect dat de uitstraling van een ruimte bepaalt en daarom wilt u dat uw tapijt er netjes uitziet en lang meegaat. Wanneer u ervoor kiest om uw tapijt te laten reinigen door DenBosch Fashion, kiest u voor een schone leefomgeving en een langere levensduur van uw tapijt.

 

Grondig uw tapijt laten reinigen door DenBosch Fashion

Tapijtreiniging is een vak op zich waarbij een optimaal resultaat van vele factoren afhankelijk is. Met uitgebreide kennis en jarenlange ervaring verzorgt DenBosch Fashion de professionele reiniging van uw tapijt. Naast tapijtreiniging kunt u bij DenBosch Fashion ook terecht voor:

  • vloerkleed laten reinigen,
  • Perzisch tapijt laten reinigen.

 

Belangrijk! Vastgelijmde vloerbedekking behoort helaas niet tot de mogelijkheden om te laten reinigen.

Tapijt op laten halen & bezorgen door ons

Daarbij zorgt DenBosch Fashion niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar wordt er ook op praktisch vlak met u meegedacht. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf uw tapijt bij ons komen brengen, maar is het ook mogelijk dat DenBosch Fashion uw tapijt ophaalt en weer aflevert. Vooraf wordt een duidelijke prijs op basis van het aantal vierkante meters en eventuele transportkosten berekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Vragen over tapijt laten reinigen in Den Bosch?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw tapijt te laten reinigen in de stomerij in Den Bosch? We staan klaar met antwoorden op al uw vragen, dus neem snel contact op!