Avondjurk & Galajurken vermaken Den Bosch

Galajurk laten vermaken of avondjurk laten verstellen in 's-Hertogenbosch? Bij DenBosch Fashion hebben wij jaren lang ervaring met het op maat laten maken van galajurken & herstellen van avondjurken.

 

Waarom een galajurk op maat laten maken of avondjurk verstellen?

Over het algemeen koopt u een galajurk vér voor een speciale gelegenheid. Pas later komt u erachter dat deze niet meer die perfecte pasvorm had als toen u de avondjurk of galajurk had gekocht. Een galajurk op maat laten maken of een avondjurk verstellen is dan een goed alternatief!

 

Maar hoe komt dit?

Hedendaags kopen steeds meer vrouwen een avondjurk of galajurk online via het internet zonder te passen of een tweedehands avondjurk of galajurk op Marktplaats en ruilwebsites. Iedere jurk is anders en iedere vrouw verschilt per vorm. De perfecte maat vinden is dan ook erg lastig, maar wij hebben gelukkig de oplossing voor dit probleem...

 

Uw galajurk of avondjurk herstellen & vermaken in Den Bosch

In alle gevallen is het gewenst en soms nodig om de jurk (weer) perfect op maat te laten maken. Bij DenBosch Fashion hebben wij al heel wat avondjurken en galajurken vermaakt, groter gemaakt, ingenomen en zelfs mooier gemaakt door toevoeging van bijvoorbeeld extra kant, lint of accessoires.

 

Wat er ook gebeurt of nodig is, wij als kledingmaker Den Bosch zorgen er voor dat uw avondjurk of galajurk op die speciale avond de mooiste verschijning wordt.

Tevens zijn we bij DenBosch Fashion ook specialist in bruidsjurken op maat laten maken.

 

 

Galajurk of avondjurk laten stomen & reinigen

Naast onze vermaakservice kunt u ook uw galajurk of avondjurk laten reinigen en stomen in onze stomerij in Den Bosch.

 

Wees op tijd om een afspraak te maken bij DenBosch Fashion

Het is wel zaak om ruim van te voren een afspraak te maken. Het is niet ongebruikelijk dat er tussentijds 1 of meerdere malen gepast moet worden en daar gaat natuurlijk tijd overheen.

U kunt een afspraak maken via ons contactformulier of u kunt langskomen in onze winkel.