Home » Kledingreparatie » Gordijnen vermaken

Gordijnen vermaken & herstellen Den Bosch

Naast kledingreparatie in Den Bosch zijn wij bij DenBosch Fashion specialist in het vermaken en herstellen van gordijnen en vitrages.

Tevens hebben we bij DenBosch Fashion ook een stomerij voor het reinigen en stomen van allerlei soorten kledingstukken en kunnen we zelfs uw gordijnen reinigen en stomen!

 

Vitrage: Alle modellen maken is mogelijk o.a. platte, enkel, vlinder, dubbel plooi. Zo nodig kan lood gestikt worden met hiervoor bestemde machine + blindzoom.

Over gordijnen: Modellen: Enkele plooi, dubbele plooi, vlinder plooi, met ring , met voering, met verduist voering, met lussen. Gordijn en vitrage banden van hoog kwalitatief.

Vouw gordijnen: Op maat gemaakt met de nieuwste systeem (kettingsysteem) Met of zonder voering word uw vouwgordijn zorgvuldig gemaakt.

Maatadvies
Voor het maken van perfect passende gordijnen, vitrages en vouwgordijnen is het belangrijk dat u de juiste maten opgeeft.

 

Kom langs of maak een afspraak

Kiest u er voor dat wij uw gordijnen gaan vermaken? Kom dan gewoon langs in ons naaiatelier of maak een afspraak via het contactformulier.