Snelservice Kledingreparatie, Stomerij & Strijkservice in Den Bosch

Heeft u met spoed kledingreparatie in Den Bosch nodig of moet u uw kleding snel laten stomen plus strijken? Bij DenBosch Fashion bieden wij u een snelservice aan! (Binnen 1 uur klaar!)

Spoed kledingreparatie in Den Bosch

Bent u vergeten om op tijd uw kledingstuk te laten repareren en heeft u het vandaag nog nodig? Dan kunt u bij ons terecht voor een spoedreparatie. Wij kunnen u binnen 1 uur helpen met het vermaken van uw kleding. Denk hierbij aan het inkorten en/of innemen van een broek.
Naast het repareren zijn er ook nog andere diensten die u kunt aanvragen bij ons met spoed. Snel uw kleding laten reinigen en stomen hiervan? Of wellicht nog even uw overhemd laten strijken? Dan kunt u gebruik maken van onze spoed strijkservice.

Wat houdt onze Snelservice Kledingreparatie in?

Het kan zijn dat u net een nieuw pak heeft gekocht in de stad en dat u uw pantalon moet laten inkorten of innemen. Met onze snelservice kledingreparatie kunnen wij dit vaak al binnen een uur voor u vermaken en herstellen.

Kortgezegd houdt dit in dat wij uw kledingstuk voorrang geven op de andere huidige werkzaamheden. U kunt in de tussentijd een kopje koffie drinken of verder shoppen in de stad. Wij geven u een telefoontje wanneer het klaar is, dat vinden wij bij DenBosch Fashion service & snel

 

Snelle Kledingreparatie met behoud van kwaliteit

Wij werken bij DenBosch Fashion snel, maar wij waarborgen altijd de kwaliteit van uw kledingstuk. Dus wij raffelen niks af en hebben hierdoor een groot aantal vaste klanten gekregen. "Kwaliteit staat voor kwantiteit!"

Snelservice Stomerij Den Bosch & Snelle Strijkservice  

Heeft u kleding, was of andere stoffen die met spoed gereinigd en gestoomd moeten worden? Op afspraak kunnen wij dit snel laten stomen voor u in onze stomerij Den Bosch.

Dit geldt uiteraard ook voor onze snelle strijkservice in Den Bosch.

 

Is deze Snelservice duur?

De snelservice is iets duurder dan de normale prijzen? welke we bij DenBosch Fashion hanteren en is afhankelijk van de kledingreparatie werkzaamheden. Omdat wij redelijk betaalbare prijzen hanteren als kleermaker in Den Bosch tegen een goede kwaliteit zien we klanten vaak terug komen. Deze snelservice is GRATIS 'spoed' service!