• Kledingreparatie&Stomerij
  • DenBosch Fashion B.V

Over ons | DenBosch Fashion B.V

Benieuwd wie de gezichten zijn achter de schermen van DenBosch Fashion B.V? U kunt hier een klein stukje lezen over ons en wat onze drijfveer is geweest om "DenBosch Fashion" te gaan beginnen...

Even voorstellen...

Wij zijn Maikel & Zina en we hadden al jaren ervaring opgedaan met het vermaken en herstellen van kleding. Dit hebben we eerst in Geldermalsen gedaan.

In 2015 hebben we de kans gekregen om onze kledingreparatie werkzaamheden voort te zetten in een heel leuk pand aan de Hinthamerstraat van 's-Hertogenbosch. Naast kleding vermaken hebben we onze diensten kunnen uitbreiden. Maikel (coupeur) is voornamelijk bezig met kleding herstellen, terwijl Zina tegenwoordig de administratie en de inkoop regelt. In de periode wanneer het topdrukte is, zoals bijvoorbeeld voor de feestdagen of met carnaval springt Zina als coupeuse bij.

 

Onze andere diensten

Met onze kledingreparatie winkel in de binnenstad van Den Bosch zijn we ook andere diensten gaan aanbieden. Zo kunt u naast kledingherstel of vermaken ook uw kleding laten stomen & reinigen in onze stomerij

Met onze snel-strijkservice is uw kleding of was kreukelvrij.

 

 

Vaste klantenkring

Na de start van DenBosch Fashion in 2015 zijn we niet onopgemerkt gebleven. We hebben al een hele leuke vaste klantenkring opgebouwd. Zo laten andere kledingwinkels in de binnenstad van 's-Hertogenbosch de kleding vermaken en herstellen door ons. Ook particulieren hebben de weg gevonden bij  DenBosch Fashion en inmiddels ons als vaste kleermaker gekozen. Doordat wij kwaliteit altijd voorop stellen met een klantvriendelijke- en snelle snelservice, hebben wij de klanten kunnen overtuigen om voor ons te kiezen en te blijven. Zo kunt u bijvoorbeeld onze reviews lezen wat klanten over ons hebben geschreven.

 

Nog niet eerder bij DenBosch Fashion B.V geweest? 

Wanneer u nog niet eerder bij DenBosch Fashion bent geweest, zult u misschien wel merken waarom andere klanten voor ons hebben gekozen. Wij hopen u in iedergeval snel te kunnen verwelkomen in onze kledingreparatie/winkel aan de Hinthamerstraat 90A.

 

Maikel & Zina

DenBosch Fashion B.V