Stomerij & Wasserij Den Bosch

Zoekt u de beste stomerij in Den Bosch voor het laten stomen & reinigen van uw kleding en was tegen redelijke stomerij prijzen met een snel-service? Dan bent u bij DenBosch Fashion B.V aan het juiste adres.

Door onze jaren lange ervaring kunnen wij als professionele textielreinigers uw kleding met grootst mogelijke vakkennis en zorg behandelen. Stomerij DenBosch Fashion B.V staat bekend om zijn kwaliteit. Daarom hebben wij klanten die altijd graag terug komen.

U kunt (bijna) alles bij ons laten stomen en reinigen in onze stomerij Den Bosch, denk aan:

 

Tip! Woont u niet in de regio van Den Bosch, maar bent u benieuwd naar een goede stomerij in de buurt van u?

 

Wat gebeurt er met uw kleding bij onze stomerij in Den Bosch?

Om u een idee te geven wat ons reinigingsproces van uw was of kledingstuk is in onze stomerij Den Bosch, zullen wij dit als volgt weergeven:

  1. Allereerst wordt er gesorteerd op kleding, gordijnen, dekbedden etc. Dan op dames en herenkleding en daarna op kleur. Eventuele vlekken worden voorbehandeld.
  2. Na deze voorbereidingen gaat de kleding in de reinigingsmachine die na het reinigen en appreteren de kleding ook droogt. Er komt geen water aan te pas zoals bij het wassen.
  3. Na het reinigen wordt de kleding met stoom afgewerkt. Dit gebeurt met behulp van een pers, voor pantalons en rokken, een stoompop voor mantels en colberts, en een stoomstrijkijzer voor blouses en voeringen.

 

Snelservice Stomerij Den Bosch 

Heeft u kleding, was of andere stoffen die met spoed gereinigd en gestoomd moeten worden? Op afspraak kunnen wij dit snel laten stomen voor u in onze stomerij Den Bosch  snelservice stomerij in Den Bosch.

 

Wij bieden bij DenBosch Fashion ook een snelle strijkservice aan in 's-Hertogenbosch en omgeving.