Mondkapjes Kopen bij DenBosch Fashion

Vanwege het coronavirus is het per 1 juni 2020 verplicht om een een niet-medisch mondkapje te dragen als je gaat reizen met het openbaar vervoer (OV). Ben je daarom op zoek naar mondkapjes? Bij DenBosch Fashion vind je een ruime voorraad aan mondkapjes die continu wordt aangevuld.

Naast het dragen van mondkapjes, is het belangrijk om vaak en grondig je handen te wassen. Zo voorkomen we verspreiding van het coronavirus.

 

 

Mondmasker kopen

Mondkapjes worden ook wel mondmaskers genoemd. De termen ‘mondkapjes’ en ‘mondmaskers’ zijn eigenlijk niet helemaal juist. Het is namelijk belangrijk om een mondmasker niet alleen over je mond, maar ook over je neus te dragen. Als je besmet bent met het coronavirus, kun je het virus namelijk ook via kleine druppeltjes snot verspreiden. Een betere term zou dus zijn ‘mondneusmasker’ of ‘mondneuskapje’. Wil je weten hoe je een mondkapje moet dragen? En hoe vaak je een mondkapje kunt gebruiken? Lees dan ons artikel over mondkapjes. Daar geven we antwoord op al jouw vragen over mondkapjes.

 

Mondkapjes bestellen

Ga je liever niet de deur uit om mondmaskers te kopen? Geen zorgen. Bij DenBosch Fashion kun je mondkapjes snel en gemakkelijk online bestellen via de webshop. De volgende werkdag worden de mondkapjes bij je thuis bezorgd. Soms een dag langer i.v.m. drukte bij PostNL.

 

Mondkapjes 3 laags kopen

Ben je op zoek naar mondkapjes met drie lagen? Ook dan ben je bij DenBosch Fashion aan het juiste adres. Bij DenBosch Fashion vind je namelijk een ruim assortiment aan mondkapjes met drielaagse bescherming.

 

Mondkapjes Voordeelverpakking 4 t/m 40 stuks

Reis je met het openbaar vervoer naar je werk? Dan heb je twee mondkapjes per dag nodig. Koop daarom een voordeelverpakking mondkapjes vanaf 4 t/m 40 stuks per verpakking. Dan hoef je voorlopig geen mondkapjes te kopen.

 

Wegwerp mondkapjes kopen

Bij DenBosch Fashion vind je wegwerp mondkapjes die geschikt zijn voor eenmalig gebruik. Een wegwerp mondkapje kun je ongeveer drie uur dragen. Daarna moet je het mondkapje vervangen voor een nieuw mondkapje en het gedragen mondkapje weggooien. Een gebruikt wegwerp mondkapje hoort bij het restafval.

 

Niet-medische mondkapjes kopen

Bij DenBosch Fashion verkopen we niet-medische mondkapjes. Niet-medische mondkapjes filteren uitgeademde lucht. Deze mondkapjes zijn vooral bedoeld om te voorkomen dat je anderen besmet, en niet om te voorkomen dat je zelf ziek wordt. Niet-medische mondkapjes filteren namelijk niet de lucht die je zelf inademt. Mondkapjes die ingeademde lucht filteren (zogenaamde FFP-mondkapjes) zijn bedoeld voor de mensen in de zorg en worden daarom niet bij DenBosch Fashion verkocht.

 

Welke mondkapjes zijn goed?

Vraag je je af welke mondkapjes goed zijn? De mondkapjes van DenBosch Fashion houden de meeste virusdeeltjes tegen. Het gaat dan om deeltjes ter grootte van drie micron (drieduizendste millimeter). Dat blijkt uit een test van RTL Nieuws uitgevoerd door deskundigen. Daarmee doen onze mondkapjes niet onder voor chirurgische mondkapjes die in de zorg worden gebruikt.

 

Advies nodig?

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs bij DenBosch Fashion. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Voor de meest recente en betrouwbare informatie over het coronavirus verwijzen we je naar het RIVM.