Productiewerk voor B2B Klanten

DenBosch Fashion werkt ook regelmatig voor zakelijke klanten voor vaak de meest uiteenlopende opdrachten en toepassingen. Wij snappen de ondernemer, kunnen snel reageren en bedenken vaak creatieve oplossingen. En als het gereed is, kan er uiteraard op verschillende manieren afgerekend worden: op factuur, PIN en contant.  

 

Voor retailers en kledingzaken

Ben je retailer, heb je een kledingzaak of verkoop je sport- en buitenkleding? Wat doe je dan als de nieuwe kleding van jouw klant aangepast moet worden, maar de klant heeft de kleding wel snel nodig? Juist: breng het dan naar DenBosch Fashion! Scherpe tarieven, snelle levertijd en …… vakwerk met veel ervaring. Dus ook voor (vaak kostbare) gelegenheidskleding een vertrouwd adres.

Diverse projecten en werkzaamheden

Er zijn al heel wat verschillende projecten door onze handen gegaan. Geen klus is te gek. Dikwijls komt het neer op creatief meedenken en slimme oplossingen bedenken. Soms is het productie werk van kleine tot middelgrote series, soms gaat om bijzondere toepassingen.

  • Seriewerk: Tafellakens horeca, paskamergordijnen, doeken voor diverse toepassingen, applicaties en rugnummers op bijvoorbeeld sportkleding en nog veel meer.
  • Bijzondere kleding: Denk aan PDL kleding voor zorginstellingen en thuiszorgorganisaties. Wij kunnen dat maken uit de bestaande kleding.
  • Hoezen: Denk aan beschermhoezen, stofhoezen voor uiteenlopende toepassingen.
  • Fabricagefouten: Heeft u kledingstukken ingekocht en bevatten deze fabricagefouten? Dan kan DenBosch Fashion dit vaak herstellen. Oplages van 1.000 stuks of meer zijn voor ons geen probleem!