Leren kleding & Suède laten reinigen Den Bosch

In onze stomerij Den Bosch kunt u bijna alle soorten leer laten reinigen en stomen. Zelfs uw leren kleding en stof van suède kunt u door DenBosch Fashion laten reinigen. Daarnaast bieden we bij DenBosch Fashion ook kledingreparatie aan voor het vermaken en herstellen van allerlei soorten (leren) kledingstukken!

 

Waarom uw leren kleding laten reinigen en stomen?

Een kledingstuk van leer of suède is over het algemeen vrij prijzig. Daarentegen gaat een kledingstuk van een natuurproduct vaak lang mee mits u er goed voor zorgt. Na verloop van tijd wordt door het dragen de kleding vuil. Bij bijvoorbeeld leren jassen zien we vaak dat vooral de kraag en de boorden vuil worden.

Door uw leren jas of ander kledingstuk van leder bij onze stomerij in 's-Hertogenbosch in te leveren kunnen wij dit weer schoon krijgen voor u. Op deze manier blijft u kleding weer fris en schoon.

 

Wat voor leren en suède kleding kan gereinigd worden?

Bijna alle soorten kleding van leer of materiaal van suède kunnen gereinigd worden. Zelfs sommige leren Italiaanse tassen kunt u laten reinigen in onze stomerij in Den Bosch Onze klanten leveren over het algemeen de volgende leren kledingstukken in:

  • Leren jas 
  • Leren of suède jassen
  • Leren Broeken
  • Leren Rokken
  • Leren Japon
  • Leren Tassen
  • Leren motorkleding


Kunt u leer en suède zelf reinigen?

Op internet zijn heel veel tips te vinden over hoe u zelf een vlek uit een leren of suède stof krijgt. Veelgenoemd is het gebruik van groene zeep of babyshampoo. Pas hier wel erg mee op! Op deze manier kan de stof verkleurd raken of verharden en krijgt vaak zelfs onze stomerij dit niet meer goed.

 

Waarom voor onze Stomerij in Den Bosch kiezen?

Leer en suède zijn natuurproducten waar huidoliën van het dier in zitten. Wanneer de stof gereinigd wordt gaan deze oliën uit de stof. Hierdoor wordt de stof hard. In onze stomerij Den Bosch worden deze oliën tijdens het reinigingsproces toegevoegd, waardoor het leer soepel blijft.

 

Leer wordt in de fabriek geverfd om het de gewenste kleur te geven. Tijdens de reiniging zal deze kleur altijd gedeeltelijk loslaten (ook als u het leer thuis zou wassen). Alleen in een goede stomerij in 's-Hertogenbosch wordt daarom na de reiniging het kledingstuk weer op kleur gebracht door het te bespuiten, maar wel altijd in overleg.

 

Snelservice Stomerij & leren kledingreparatie  

Tip! Wij hebben ook een snelservice waarmee uw kleding de volgende dag klaar is en bieden wij leren kledingreparatie aan bij DenBosch Fashion.

 

Vragen over le(d)er reinigen & stomen?

Heeft u vragen en/of wilt u uw leren kleding laten reinigen door ons? Maak dan een afspraak via ons contactformulier.