Mondkapjes voor Kinderen kopen

Speciaal voor kinderen heeft DenBosch Fashion heel leuke en veilige mondkapjes ontworpen. Deze zijn online in de webshop te bestellen of in onze winkel aan de Hinthamerstraat 90A.

 

Herbruikbare mondkapjes voor kinderen

Onze katoenen mondkapjes voor kinderen zijn eindeloos vaak te gebruiken. Zolang het maar dagelijks gewassen wordt op 60°C. Het is gemaakt van meerlaags katoen waarbij de middelste laag een speciaal katoenen filter is dat bacteriën en virussen buiten houdt. Het heeft een leuk motief met boerderij dieren. Dit mondkapje is duurzaam, en is het een van de meest verkochte mondkapjes voor kinderen.

 

Katoenen Kind Mondkapjes in verschillende Kleuren & Motieven

Wij hebben een grote selectie aan verschillende katoenen mondkapjes beschikbaar. Veel leuke en levendige kleuren en motieven. Ook voor speciaal kinderen hebben we katoenen mondkapjes met leuke kindvriendelijke afbeeldingen van dieren en figuurtjes.

 

Wist je trouwens dat katoen de beste stof is om te fungeren als filter tegen corona ? Het geeft de meeste bescherming. Het beschermt niet alleen jezelf, maar vooral ook de mensen rondom je.