Katoenen Mondkapjes kopen met trendy prints

De leukste trendy katoenen mondkapjes kopen in een leuk jasje? Deze zijn bij ons te koop in hartje 's-Hertogenbosch en online te bestellen via deze webshop.

 

Herbruikbare katoenen mondkapjes met filter

Onze trendy katoenen mondkapje zijn herbuikbaar en eindeloos vaak te gebruiken. Zolang het maar dagelijks gewassen wordt op 60°C. Het is gemaakt van meerlaags katoen waarbij de middelste laag een speciaal katoenen filter is dat bacteriën en virussen buiten houdt. Bij DenBosch Fashion bieden we katoenen mondkapjes aan met heel leuke motiefjes.

Daarnaast zijn onze mondkapje duurzaam en zijn het één van populairste mondkapjes. Wij hebben een grote selectie aan verschillende trendy katoenen mondkapjes beschikbaar in katoen. Veel leuke en levendige kleuren en motieven. Ook hebben we heel leuke mondkapjes voor kinderen met kindvriendelijke afbeeldingen van dieren en figuurtjes.

 

Twijfel je nog? Katoenen mondkapjes zijn de beste keus!

Wist je trouwens dat katoen de beste stof is om te fungeren als filter tegen corona? Het geeft de meeste bescherming. Het beschermt niet alleen jezelf, maar vooral ook de mensen rondom je.