Bruidsjurk vermaken & Trouwjurken op maat laten maken

Met onze kledingreparatie in Den Bosch bent u aan goede adres voor het vermaken en herstellen van uw bruidsjurk en uw trouwjurk op maat laten maken. Bij DenBosch Fashion hebben wij jaren lang ervaring met het vermaken hiervan met name omdat dit de mooiste bruidsjurk en de belangrijkste dag van uw leven gaat worden.

 

Waarom een bruidjsjurk op maat laten maken of trouwjurk verstellen?

Over het algemeen koopt u een bruidsjurk vér voor uw bruiloft. Pas later komt u erachter dat deze niet meer die perfecte pasvorm had als toen u de trouwjurk of bruidsjurk had gekocht. Een bruidsjurk op maat laten maken of een trouwjurk verstellen is dan een goed alternatief!

 

Maar hoe komt dit?

Hedendaags kopen steeds meer vrouwen een bruidsjurk of trouwjurk online via het internet zonder te passen of een 2e hands bruidsjurk op Marktplaats en ruilwebsites. Iedere trouwjurk is anders en iedere vrouw verschilt per vorm. De perfecte maat vinden is dan ook erg lastig, maar wij hebben gelukkig de oplossing voor dit probleem...

 

Uw bruidsjurk of trouwjurk herstellen & vermaken in Den Bosch

In alle gevallen is het gewenst en soms nodig om de jurk (weer) perfect op maat te laten maken. Bij DenBosch Fashion hebben wij al heel wat bruidsjurken en trouwjurken vermaakt, groter gemaakt, ingenomen en zelfs mooier gemaakt door toevoeging van bijvoorbeeld extra kant, lint of accessoires.

 

Wat er ook gebeurt of nodig is, wij als kledingmaker Den Bosch zorgen er voor dat uw bruidsjurk of trouwjurk op uw huwelijk, de allermooiste verschijning wordt.

 

Bruidsjurk of trouwjurk laten stomen & reinigen

Naast onze vermaakservice kunt u ook uw bruidsjurk laten reinigen of uw trouwjurk laten stomen in onze stomerij in Den Bosch.

 

Wees op tijd om een afspraak te maken bij DenBosch Fashion

Het is wel zaak om ruim van te voren een afspraak te maken. Het is niet ongebruikelijk dat er tussentijds 1 of meerdere malen gepast moet worden en daar gaat natuurlijk tijd overheen.

Naast (bruids)jurken vermaken, zijn we ook specialist in galajurken op maat laten maken.

U kunt een afspraak maken via ons contactformulier of u kunt langskomen in onze winkel.