• Kledingreparatie&Stomerij
  • DenBosch Fashion
Home » Over ons » Nieuwsblog » Kledingreparatie Hinthamerstraat 90A Den Bosch

Kledingreparatie Hinthamerstraat 90A Den Bosch

Met inmiddels vele vaste klanten is DenBosch Fashion aan de Hinthamerstraat 90A het vertrouwde naaiatelier in 's-Hertogenbosch en omgeving voor Kledingreparatie en kledingvermaakservice.

 

Wat een aantal jaren geleden begon als een kleine kledingboutique winkel is DenBosch Fashion hedendaags het vaste punt geworden voor vele Bosschenaren en mensen in de omgeving voor het vermaken van kleding en kledingherstel. 

 

DenBosch Fashion niet alleen voor particuliere klanten

Naast particuliere klanten heeft DenBosch Fashion ook haar naam opgebouwd bij kledingwinkels in het centrum van 's-Hertogenbosch en dat worden er steeds meer.

 

Waarom kledingwinkels voor ons kiezen, is mede om het feit dat wij spoedservice op Kledingreparatie leveren (binnen 1 uur) tegen betaalbare prijzen. Zo kunnen klanten van andere kledingwinkels in Den Bosch bijvoorbeeld hun broek/pantalon laten inkorten voor €10,- binnen 1 uur. 

 

Kwaliteit Kledingreparatie staat voorop 

Ondanks de lage prijzen en snelle service op Kledingreparatie staat de kwaliteit altijd op prioriteit nummer 1. Wij repareren en vermaken snel, maar dit gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Dit is o.a. de reden waarom wij steeds meer vaste klanten krijgen.

 

Bereikbaarheid naaiatelier

Een andere belangrijke factor van het succes van DenBosch fashion is het feit om onze ligging. Ons naaiatelier is gelegen in de Hinthamerstraat 90A en dus erg centraal voor het winkelend publiek en kledingwinkels.

 

Online bereikbaarheid met behulp van zoekmachines

Naast een goede fysieke bereikbaarheid speelt online zichtbaarheid een grote factor op ons toenemende klantenbestand. Mensen weten via zoekmachines, zoals Google onze website goed te vinden. Zo heeft een klant uit Zeeland er voor gekozen om haar trouwjurk te laten vermaken door ons en daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee!

 

Maikel - mede-eigenaar DenBosch Fashion

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Dorien Knoppen-Beursgens
6 maanden geleden

Beste,

Ik heb bij u -via Bol.com - 2 klossen gutermann 1000m wit en 1000m zwart polyester naaigaren besteld. Dit kostte 11.95. Het pakket is vandaag aangekomen en op de pakbon staat bovenstaande garen.

Echter in de envelop zat een plastic zakje met een zwarte rits. Er staat op het zakje YKK rits deelbaar spiraal 75.

Mij lijkt dat er iets is mis gegaan. Hoe kunnen we dit het beste oplossen?

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

Dorien Knoppen.