4 foto tips voor bruiloften

Op steeds meer bruiloften en andere feesten zie je fotohokjes: met behulp van props en je beste vrienden gekke bekken trekken en leuke prints mee naar huis nemen als aandenken. Hieronder enkele tips waar je aan kan denken bij het zoeken naar een fotohokje. Het grootste overzicht van alle soorten, maten en prijzen fotohokjes vind je op photobooths-huren.nl.

 

1) Onbeperkt printen, heb je het echt nodig?


Sommige fotohokjes bieden onbeperkt printen aan. Dit is natuurlijk handig en geeft je rust, net als je trouwlocatie wellicht inclusief onbeperkt drank is. Maar bedenk dat je voor die gemoedsrust soms wel extra betaald. Als je 300 prints krijgt, betekent dat, dat er 5 uur lang, elke minuut een print uit kan rollen, voordat je door je voorraad heen bent. Let wel op of het aantal prints de langwerpige ‘fotostrookjes’ van 5 x 15 cm betreft of het ansichtkaart formaat van 10 x 15 cm. Soms worden de fotostrookjes namelijk als dubbele print geteld omdat die er standaard dubbel uit komt (de foto word simpelweg in tweeën gesneden.

 

2) Fotohokje of fotozuil tijdens een bruiloft?


In photobooth-land kan je kiezen uit een ouderwets fotohokje, zoals die vroeger wel op de treinstations en in stadhuizen stonden en waar het eruit kwam alsof je pasfoto's hebt laten maken, of een fotozuil of fotopaal. Beiden hebben voor- en nadelen. Het fotohokje heeft een hogere ‘wow’ factor, maar is typisch ook duurder en neemt meer ruimte in beslag. Daarnaast is hij niet zo goed geschikt voor grotere groepen. Bij de fotopaal kan je hele elftal er op, maar heb je minder privacy, wat je iets meer fotoschuwe gasten wellicht afschrikt bij bijvoorbeeld een bruiloft.

 

3) Huur een hashtag printer!


In plaats van een fotohokje kan je ook een ‘hastag printer’ huren voor een bruiloft. Deze printers scannen social media zoals Twitter, Instagram en Facebook op zoek naar een van te voren afgesproken unieke Hashtag, zoals #Mark&IreneTrouwen6713. Alle foto’s met deze hashtag worden vervolgens geprint! Zo wordt elke smartphone een fotohokje en stel je iedereen in staat om de leukste foto’s niet alleen digitaal te delen, maar ook als aandenken mee te nemen van jouw bruiloft. Hier vind je een overzicht van hashtag printers.

4) De photobooth als gastenboek voor je bruiloft 


Wil je wel een gastenboek voor jouw bruiloft, maar iets anders dan het standaard traditionele gastenboek? Vrijwel alle fotohokjes printen twee strookjes van 5x15 cm uit, zodat als je er met twee mensen op staat, je allebei een strookje mee naar huis kan nemen als aandenken. Leg het gastenboek met Pritt en pennen op een tafeltje naast het fotohokje en vraag alle gasten om 1 strookje in jullie gastenboek te plakken en een boodschap er in te schrijven. Zo fleur je je gastenboek op!

Mark & Irene Reijman hebben photobooths-huren.nl opgericht om het kiezen van het fotohokje dat het best bij jou past een stuk gemakkelijker te maken. Vraag direct een offerte aan, ontvang korting en kies uit meer dan 70 verschillende fotohokjes!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.