Safer kan toveren met textiel: hij repareert je galajurk én tuinstoelkussen snel en betaalbaar

Heb je binnenkort een feestje en wil je een pak of jurk laten vermaken? Of wil je je favoriete jeans met versleten knieën omtoveren tot hotpants? Bij DenBosch Fashion kun je terecht voor reparaties en kleding op maat. Safer runt al zeven jaar zijn eigen kleermakerszaak in de Hinthamerstraat 90A. ”Ik word blij van blije klanten.”

De zomer komt eraan en de meeste coronamaatregelen zijn verleden tijd. Bij Den Bosch Fashion is het drukker dan ooit. ”Mensen bereiden zich voor op gala’s, bruiloften en festivals en kloppen bij ons aan om kleding te vermaken of herstellen”, vertelt Maikel.

Succesvol familiebedrijf

Safer startte Den Bosch Fashion in 2015 samen met zijn vrouw. Inmiddels is de zaak flink gegroeid. ”We zijn verhuisd naar een veel groter pand en konden meer mensen aannemen.” Die extra handjes waren welkom, want je kunt zes dagen per week terecht bij Den Bosch Fashion. ”Het is hard werken, maar het is ook dankbaar werk. Ik doe niets liever dan klanten blij maken met perfect passende kleding.”

Veel kleding kunnen we binnen een uur herstellen

Van een galajurk op maat maken tot gordijnen inkorten en tuinkussens herstellen: Safer regelt het voor je. Het kleermakersvak zit al generaties lang in de familie: ”Mijn oma was vroeger kleermaakster en heeft het werk overgedragen op mijn vader. Hij leerde mij de fijne kneepjes en voedde mij op met het familievak.”

 

Snel en niet duur

Net een blouse gekocht, waarvan de mouwen iets te lang zijn? Of sleept de zoom van je galajurk over de grond en heb je over een paar dagen een feestje? Bij de Bossche kleermakerszaak van Maikel kun je snel terecht. ”We helpen onze klanten zo snel mogelijk en luisteren naar hun wensen. Veel kleding kunnen we binnen een uur al herstellen. ”

Veel hoeft dat niet te kosten. Bekijk de tarieven maar! Je kunt bij Maikel je spijkerbroek of t-shirt al laten inkorten voor een tientje. Met hetzelfde gemak maakt hij een pantalon een maatje groter of maakt hij een nieuwe hoes voor versleten tuinkussens. ”Niets is te gek, we hebben voor alles de juiste machine en techniek.”

Met deze Bossche ondernemers werkt

Safer

 samen

Dat weten de kledingzaken in het centrum van Den Bosch ook. ”De helft van de Kerkstraat komt bij mij om kleding te laten vermaken en repareren, maar ook veel andere winkeliers uit de stad”, aldus Safer.

Inmiddels werkt hij niet alleen voor consumenten, maar ook zakelijk weten ze DenBosch Fashion te vinden. Zo werkt hij samen met meer dan 15 retail winkels, waaronder Mooie Mode, The Society Shop, Cavallaro Napoli, Scotch & Soda, America Today, G-star, Purdy en Nikkie. Klanten van De Galazaak komen bij DenBosch Fashion om hun jurk op maat te maken. Maikel neemt bijvoorbeeld veel trouwjurken in. ”Dat is geweldig om te doen. Het is immers de mooiste dag van iemands leven.”

Outfit op maat of spoedreparatie? Safer en zijn collega’s staan voor je klaar. Ga naar de website of loop binnen bij DenBosch Fashion aan de Hinthamerstraat 90A.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.