Je oude kleding nieuw leven inblazen | Kleermaker tips

Heb je nog een heleboel oude kleding in je klerenkast liggen? Gooi of geef het dan niet allemaal weg. Je oude kleren zijn namelijk goud waard! Lees in deze blog de beste tips van een klerenmaker.

 

Het mooie weer is in zicht en de zomer staat over een paar maanden voor de deur. Je zit je nu al te bedenken welke jurkjes je wilt gaan dragen of welke korte spijkerbroekjes je deze zomer aan gaat doen. Alleen nu zit je net dit jaar financieel krapper dan normaal door 1001 en redenen. Of misschien ben je juist afgevallen, omdat je veel gesport hebt of in veel andere gevallen, dat je wat aangekomen bent. Lees dan snel verder

 

"Nieuwe kleding" op een goedkope manier?

Ik zal je hier wat tips geven hoe je op een goedkope manier stijlvol gekleed gaat deze lente en zomer. 

 

Tip 1) Ruim je kledingkast op!

De eerste tip die ik jou kan geven, is het opruimen en sorteren van je kledingkast. Opgeruimd staat netjes zullen we maar zeggen. Misschien kun je je er niet direct toe zetten, maar als je eenmaal bezig bent zul je je mischien wel verbazen hoeveel kleren je hebt. 

 

Tip 2) Laat je oude kleding vermaken door een kleermaker of doe het zelf

Als je zelf niet zo handig bent met een schaar dan kun je oude kleding laten vermaken door een kleermaker. Deze kan snel en op een goedkope manier kledingreparatie verrichten. Over het algemeen nog goedkoper dan dat je zelf nieuwe kleding gaat kopen. Zoek dus een goede kleermaker bij jou in de buurt op en vertel wat je precies wilt met je kledingstuk.

Reactie plaatsen

Reacties

Aida
9 maanden geleden

Ik ben een coupeuse