• Kledingreparatie&Stomerij
  • DenBosch Fashion B.V

Maikel kan toveren met textiel: hij repareert je galajurk én tuinstoelkussen snel en betaalbaar

Heb je binnenkort een feestje en wil je een pak of jurk laten vermaken? Of wil je je favoriete jeans met versleten knieën omtoveren tot hotpants? Bij DenBosch Fashion kun je terecht voor reparaties en kleding op maat. Maikel Youssef (32) runt al zeven jaar zijn eigen kleermakerszaak in de Hinthamerstraat 90A. ”Ik word blij van blije klanten.”

De zomer komt eraan en de meeste coronamaatregelen zijn verleden tijd. Bij Den Bosch Fashion is het drukker dan ooit. ”Mensen bereiden zich voor op gala’s, bruiloften en festivals en kloppen bij ons aan om kleding te vermaken of herstellen”, vertelt Maikel.

Succesvol familiebedrijf

Maikel startte Den Bosch Fashion in 2015 samen met zijn vrouw. Inmiddels is de zaak flink gegroeid. ”We zijn verhuisd naar een veel groter pand en konden meer mensen aannemen.” Die extra handjes waren welkom, want je kunt zes dagen per week terecht bij Den Bosch Fashion. ”Het is hard werken, maar het is ook dankbaar werk. Ik doe niets liever dan klanten blij maken met perfect passende kleding.”

Veel kleding kunnen we binnen een uur herstellen

Van een galajurk op maat maken tot gordijnen inkorten en tuinkussens herstellen: Maikel regelt het voor je. Het kleermakersvak zit al generaties lang in de familie: ”Mijn oma was vroeger kleermaakster en heeft het werk overgedragen op mijn vader. Hij leerde mij de fijne kneepjes en voedde mij op met het familievak.”

 

Snel en niet duur

Net een blouse gekocht, waarvan de mouwen iets te lang zijn? Of sleept de zoom van je galajurk over de grond en heb je over een paar dagen een feestje? Bij de Bossche kleermakerszaak van Maikel kun je snel terecht. ”We helpen onze klanten zo snel mogelijk en luisteren naar hun wensen. Veel kleding kunnen we binnen een uur al herstellen. ”

Veel hoeft dat niet te kosten. Bekijk de tarieven maar! Je kunt bij Maikel je spijkerbroek of t-shirt al laten inkorten voor een tientje. Met hetzelfde gemak maakt hij een pantalon een maatje groter of maakt hij een nieuwe hoes voor versleten tuinkussens. ”Niets is te gek, we hebben voor alles de juiste machine en techniek.”

Met deze Bossche ondernemers werkt Maikel samen

Dat weten de kledingzaken in het centrum van Den Bosch ook. ”De helft van de Kerkstraat komt bij mij om kleding te laten vermaken en repareren, maar ook veel andere winkeliers uit de stad”, aldus Maikel.

Inmiddels werkt hij niet alleen voor consumenten, maar ook zakelijk weten ze DenBosch Fashion te vinden. Zo werkt hij samen met meer dan 15 retail winkels, waaronder Mooie Mode, The Society Shop, Cavallaro Napoli, Scotch & Soda, America Today, G-star, Purdy en Nikkie. Klanten van De Galazaak komen bij DenBosch Fashion om hun jurk op maat te maken. Maikel neemt bijvoorbeeld veel trouwjurken in. ”Dat is geweldig om te doen. Het is immers de mooiste dag van iemands leven.”

Outfit op maat of spoedreparatie? Maikel en zijn collega’s staan voor je klaar. Ga naar de website of loop binnen bij DenBosch Fashion aan de Hinthamerstraat 90A.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Marybounda5797
2 maanden geleden

XEvil 5.0 Lost automatisch de meeste soorten captcha ' s op,
Met inbegrip van dergelijke captcha ' s: ReCaptcha-2, ReCaptcha v.3, Hotmail, Google captcha, SolveMedia, BitcoinFaucet, Steam, +12000
+ hCaptcha ondersteund in nieuwe XEvil 6.0!

1.) Snel, gemakkelijk, nauwkeurig
XEvil is de snelste captcha killer ter wereld. Het heeft geen oplossingslimieten, geen threads nummerlimieten
u kunt zelfs 1.000.000.000 captcha ' s per dag oplossen en het kost 0 (nul) USD! Koop gewoon een licentie voor 59 USD en alles!

2.) Meerdere API ' s ondersteunen
XEvil ondersteunt meer dan 6 verschillende, wereldwijd bekende API ' s: 2Captcha, anti-captchas.com (antigate), RuCaptcha, DeathByCaptcha, etc.
stuur gewoon uw captcha via HTTP-verzoek, zoals u kunt verzenden naar een van die service-en XEvil zal uw captcha oplossen!
XEvil is dus compatibel met honderden applicaties voor SEO / SMM / password recovery/parsing/posting/clicking/cryptocurrency / etc.

3.) Nuttige ondersteuning en handleidingen
Na aankoop kreeg je toegang tot een privé-technologie.ondersteuning forum, Wiki, Skype/Telegram online ondersteuning
Ontwikkelaars zullen XEvil gratis en zeer snel naar uw type captcha trainen-stuur ze gewoon voorbeelden

4.) Hoe krijg ik een gratis proefversie van de volledige versie van XEvil?
- Probeer te zoeken in Google "Home of XEvil"
- u vindt IP ' s met geopende poort 80 van XEvil-gebruikers (klik op een IP om ervoor te zorgen)
- probeer uw captcha te verzenden via 2CAPTCHA API Ino een van die IPs
- als u een slechte SLEUTELFOUT hebt, tru gewoon een ander IP
- geniet ervan! :)
- (het werkt niet voor hCaptcha!)

Waarschuwing: gratis XEvil DEMO ondersteunt geen ReCaptcha, hCaptcha en de meeste andere soorten captcha!

http://xrumersale.site/